Sunday 4 November 2012

Predstavljamo: Valinea Vinger

Valinea Vinger je naša draga prijateljica, mlada dizajnerica sa Tekstilno-tehnološkog fakulteta koja se bori za svoje mjesto na listi modnih dizajnera čije komade želimo imati u ormaru. Ne sumnjamo da će joj to uspjeti jer prateći njen rad proteklih godinu dana koliko surađujemo, ne možemo se nadiviti njenoj energiji i silnoj želji za radom. To nas je i povezalo, i vjerujem da će nas još dugo držati skupa.





Svojom kolekcijom se predstavila i na ovogodišnjem Portanova Fashion Incubatoru gdje se između pet finalistica istaknula savršeno stiliziranim modelima.





























Glavni komadi, unisex bijeli kaputi, osim asimetričnim i voluminoznim krojevima koji daju oblik samim komadima, razlikuju se i po boji patentnih zatvarača. Rekli bi, za svakoga ponešto, od užih i kraćih modela, do onih komotnijih i dužih.































Kontrast je postignut crnom bojom na jednostavnoj odjeći ispod, hlače i majice na muškim, te haljine na ženskim modelima.





Svoju je kolekciju odjeće nadopunila cipelama vlastitog dizajna čiji bazni dio je drveni potplat, a u više verzija dolaze pod posebnim brandom WoodYou koji stavlja na noge u suradnji sa Ronaldom Ribarićem.



Za kolekciju dizajnerica kaže da koliko god ima svoju bazu i koncept, zapravo je u pozadini odraz njenog vlastitog stila te je u samom startu bila namjenjena alternativnoj skupini ljudi i onima koji vole začiniti klasiku sa komadima koji će svakako izazvati pozornost.

Čestitke Valinei na odličnoj kolekciji, veselimo se novim radovima i budućim zajedničkim projektima!












No comments:

Post a Comment