Sunday, 28 October 2012

Noć blogera!
Noć vještica je pred nama te nam, između ostalog, sa svih strana dolijeću pozivnice za kostimirane zabave. Prilika da na jednu noć budete nešto što niste? Zašto ne!
Naša Halloween priča je inspirirana modnim blogerima. Svi ih rado vidimo, prokomentiramo njihove odjevne kombinacije, volimo ih ili ne volimo, u svakom slučaju, o njima gotovo svi imamo neko mišljenje.
Uvijek su savršeno stilizirani na svojim fotografijama, prolazimo kroz njihove postove i hitamo u trgovine po komade koje su obukli ili preporučili. 
Mi smo im ovom prilikom dali neke druge uloge. Pomalo zastrašujući makeup lookovi, prigodni za Noć vještica, no cilj je bio da svakome dodijeljeni look pristaje te da u konačnici dobijemo seriju interesantnih fotografija.
Nadamo se da smo i uspjeli u svom naumu.

Sa Isabellom Rakonić, mladom modnom blogericom iza svima poznatog "The pile of style", surađivali smo već nekoliko puta i svaki put nas iznenadi svojom jednostavnošću i predanošću svakom projektu. Isabellin look je inspiriran talijanskim horor filmom iz sedamdesetih "Suspiria" i ona je to odradila vrhunski. Tina Lončar, draga prijateljica koja nam je također već više puta bila u rukama, autorica je bloga "Hedonist Factory", i svojim stilom nigdje ne ostaje nezamijećena. Tini smo dodijelili priču o Crnom labudu na naš način. Rane od pokušaja čupanja perja ispod kože, i konačna pomirba sa transformacijom koja će se desiti. Modna novinarka i blogerica, Ana Bacinger na svom "Little Fashion Paradisu" izbacuje kombinacije koje uvijek pršte bojama i neobičnim kombinacijama koje samo ona može iznijeti, tako je i look koji je ovom prilikom dobila, Dia de los muertos, morao biti obojan, i unatoč morbidnom aspektu, znali smo da će Ana u to unijeti svoj fashion stav. 
Dino Bonačić je jedan od malog broja muških modnih blogera koji je pronašao svoje mjesto u tom neobičnom svijetu sa svojim blogom "Style-brick-road". Heath Ledger i njegova interpretacija Jokera su bili inspiracija za njegov look, i definitivno nismo pogriješili jer je Dino štreberski dobro odradio posao.
Samozatajna Karla Anić, jedna od autorica bloga "Stylissime", svojom damskom pojavom je mogla dobiti samo jednu ulogu, onu Bloody Marilyn Monroe i opet, nismo pogriješili. Njenu divnu plavu kosu ukrotila je Nina Dundur iz frizerskog studija Jagoda.


Koncept & MUA: Kasandra Draganić
Photo: Zvonimir Ferina


5 comments:

 1. Tina je super na ovim fotkama :)

  ReplyDelete
 2. oduševljena sam kako je sve dobro ispalo <3 nisam se prepoznala :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. aaaa, drago mi je da ti se sviđa <3 predobre su fotkice :D btw, dobit ćeš sve na mail i ti ;)

   Delete
 3. predobri su svi, ne mogu nikoga izdvojiti!!

  ReplyDelete