Tuesday 12 November 2013

ZOE Winter 2013/ 2014 edition

Osjetili smo već da je zima pred vratima, a s novom sezonom nam dolazi nova kolekcija brenda Zoe koji ovih dana slavi svoj prvi rođendan.
Nakon više nego uspješne godine u kojoj nas je dizajnerica Tamara Ivić oduševljavala svojim dizajnom, odlučila nas je sve nagraditi novom kolekcijom koja odiše zrelošću, glam/grunge lookom i tamnijim tonovima koji su završeni za ovo doba godine.

Osim novih ideja, kolekcija Winter 2013/14, donosi nam i neke nove komade. Tajice, tunike, suknje i topove izašle iz Zoe radionice, lako ćemo kombinirati i njima obogatiti i upotpuniti svoju zimsku garderobu.

Fokus je na materijalima i dizajnu koji prikrivaju nesavršenosti i laskaju ženskoj figuri. Vještim kombiniranjem kožnih dijelova i printeva upotpunjenih ilustracijama, dizajnerica pretvara odjevne predmete u mala remek djela. 
Inspiraciju za novu kolekciju Tamara je pronašla u prirodi iz koje sama stvara svoju paralelnu stvarnost. Već i sami nazivi tajica, Bunny love, Delirious, Requiem, Dreamer, vode nas u imaginaran Zoe svijet u kojem poželimo ostati.

U kampanji koja prati kolekciju, u ulozi modela se našla prekrasna Sara P., Eva Balažin je zaslužna za styling dok se za fotografiju i makeup pobrinuo dvojac iza ovog bloga, Zvonimir Ferina i Kasandra Draganić.

Napomenimo još da ćete odjevne predmete brenda Zoe leggings uskoro moći kupiti na njihovom novom web shopu www.zoeleggings.com.














No comments:

Post a Comment