Friday 15 November 2013

OBEKEI: Opposite of black 14

Kampanja za novu kolekciju brenda Obekei sa popratnim lookbook-om već je vani duže vrijeme pa da je podijelimo s vama i na našem blogu.


Što nam je mlada dizajnerica Katarina Smolić htjela poručiti možemo zamijetiti iz samog naziva kolekcije. Opposite of black u svakom slučaju je dobro došlo osvježenje za ove zimske dane u kojima nas sa izloga trgovina napadaju tamne boje od čega se nisu puno odmaknuli niti dizajneri koji su svoje modele prošetali na ovosezonskim tjednima mode.



Akcent kolekcije je na bijeloj boji kao opozit crnoj koja simbolizira negativne aspekte okoline. Bijela boja prošarana printovima sunca u zalazak, kad su boje najintenzivnije i najinspirativnije te tragovi zlatne na već prepoznatljivim Obekei baggy krojevima uz igru sa cut-out dijelovima koji su apsolutni modni hit.



 Uz već nam poznate sweatshirt krojeve i motive oblaka, ova nam kolekcija donosi i kraće topove, haljine, donje dijelove trenirke te t-shirt-ove sa džepovima koji mogu poslužiti za držanje sunčanih naočala s kojima nikada ne znamo gdje bismo. Katarina zna.




I ova se kolekcija sastoji od muških i ženskih modela te kapa i šilterica sa logom brenda. 
Obekei se odlučio za suradnju sa warehouse skateboarding timom iz Zagreba te je za potrebe snimanja nove kampanje iskoristio indoor skatepark te skate vozače za modele.

Female models:  Tatjana Galić i Lana Harjaček
Hair: Nina Dundur za frizerski studio Jagoda




 









No comments:

Post a Comment