Sunday 28 October 2012

Backstage report: Clash of 9! FASHION.hr

Sjedite u publici na nekom velikom modnom događanju, recimo da je to Dove Fashion.hr te iščekujete predstavljanje kolekcije nekog od dizajnera, neka to ovaj put bude dizajnerska skupina Clash of 9.
Pojavljuju se modeli, jedan po jedan. Sve je savršeno, frizure su namještene, šminka također, modeli samouvjereno koračaju pistom u komadima odjeće koji izazivaju reakciju.


























Razmišljate li tada što se događalo do tog trenutka izlaska na pistu? Nećemo sada ulaziti u sate i sate rada 
devetoro mladih talentiranih ljudi koji su dio sebe ostavili na svakom komadu kojeg ste imali prilike vidjeti, sada ćemo o onim trenutcima koje nemate prilike vidjeti jer su se dogodili na onom mističnom mjestu koje volimo nazivati «backstage».




U sklopu platforme LIFT by Perwoll na tek minulom
 Dove Fashion.hr-u, Clash of 9 se predstavio kolekcijom inspiriranom samom sezonom, proljećem i ljetom 2013., koja je svojevrsni nastavak prethodne zimske kolekcije .
 Clashevci su pokazali da svoje komade žele vidjeti na ulicama, i objeručke ih prihvaćamo!










Za svakoga ponešto, od klasičnih komada, poput male crne haljine, preko futurističkih detalja, do 
nezaobilazne mladenke u badiću pod ogromnim velom, mladi kreativci će zasigurno ostvariti svoj cilj i biti prisutni i na plažama i na gradskim ulicama
Borbu koju vodi većina mladih dizajnera, onu sa financijama, Clash of 9 je dobio jer su i od možda manje kvalitetnih materijala uspjeli stvoriti fantastičnu kolekciju koja će bez sumnje naći put do svojih kupaca.




 

Kasandra Draganić
Photo: Zvonimir Ferina

No comments:

Post a Comment