Sunday 20 January 2013

"All dressed up but nowhere to go"

Kako to izgleda kad Shut up and style udruži snage sa ekipom portala Krpa.hr imali ste prilike pogledati u njihovom četvrtom izdanju Krpa + Magazine-a, no mi smo toliko zadovoljni suradnjom da smo odlučili i ovdje vam predstaviti nekoliko fotografija.

Jeste li se ikada odjenule, našminkale,uredile kosu i onda shvatile da nemate gdje otići? Nadamo se da niste. U našem editorijalu "All dressed up but nowhere to go" upravo se to u novogodišnjoj noći dogodilo predivnoj Mariji.

Photo:Zvonimir Ferina
Styling: Nuša Žunec
Hair: Nina Dundur/ Frizerski studio Jagoda
MUA: Kasandra Draganić
Model: Marija Inđić

Zahvaljujemo Krpa.hr na odličnoj suradnji i veselimo se budućim zajedničkim projektima :)





















Thursday 17 January 2013

It's all about the dress!


Još jednu uspješnu suradnju sa modnom blogericom Isabellom Rakonić za njen blog The pile of style odradili smo tik prije njenog leta u Amsterdam gdje je provela novogodišnje blagdane. A što je tamo nosila? Zigmana!
Oduševljeni haljinom i pelerinom koja je išla uz nju, bacili smo se na posao i pobrinuli se da Isabella stigne na let.
Frizuru je opet rasturila naša draga Nina iz Frizerskog studija "Jagoda"  u čijim se prostorijama uz frizuru paralelno i šminkalo prije odlaska na lokaciju. Hvala gospođi Jagodi na strpljenju!









Photo: Zvonimir Ferina
Hair: Nina Dundur/ Frizerski studio Jagoda
MUA: Kasandra Draganić
Model & styling: Isabella Rakonić/ The pile of style






Giveaway sa Valineom Vinger!

Naš prvi kratki i slatki giveaway odradili smo u suradnji sa mladom dizajnericom Valineom Vinger koja je poželjela usrećiti jednu sretnicu na svojoj Facebook stranici Valinea Vinger Design i pokloniti joj novogodišnju haljinu.

Od pristiglih komentara trebalo je odabrati onaj najbolji, točnije, najbolji razlog zašto bi baš ta djevojka trebala nositi Valineinu haljinu. Izbor je pao na Mirelu Mitak koja je svojoj sestri Matei na najljepši način poželjela sretan rođendan te je za nju osvojila ovaj lijepi poklon.
Matea je svoj poklon preuzela a uz haljinu je dobila i večernji makeup te nekoliko fotografija u svojoj novoj haljini!






Dress: Valinea Vinger 
Photo: Zvonimir Ferina
Makeup: Kasandra Draganić